Coaching & Begeleiding

Wil jij (weer) in je kracht komen, ontdekken wie je werkelijk bent? Wil jij optimaal functioneren in werk en relaties? Wil jij weten wat jou belemmert en ervaren wat jou kan helpen om stappen te zetten? Ontdek de kwaliteiten van jezelf en anderen, geef je leven en werk meer inhoud, ervaar de vrijheid in keuzes, voel je sterker dan ooit.

Doen waarvoor je bedoeld bent, worden wie je bent, dat gun ik iedereen.

Coaching

Een coach helpt om doelen te bereiken. Even stilstaan om verder te komen. Van huidige naar gewenste situatie. Weten wat jouw hulpbronnen zijn en inzicht hebben in wat jou tegenhoudt. Bepalen waar je invloed op hebt en verantwoordelijkheid nemen voor je eigen weg.

Voor iedereen die

 • zijn of haar ideale loopbaan wil (her)ontdekken
 • zijn of haar talenten wil inzetten, om tot de hoogste en beste bijdrage te komen
 • beter wil functioneren in werk en/of relaties
 • begeleiding nodig heeft bij “doen waarvoor je bedoeld bent”
 • meer energie wil ervaren
 • zich bewust wil worden van zichzelf, gebruik wil maken van zijn of haar kracht
 • af wil van “vervelende gevoelens” zoals onzekerheid of angst
 • wil weten wat hem of haar afhoudt van zijn/haar diepste wens

NEI

Belemmeringen zijn er vaak op onbewust niveau. Deze kunnen (onder andere) met behulp van NEI (Neuro Emotionele Integratie) opgespoord en weggenomen worden. Sinds 2000 heb ik ervaring met het inzetten van NEI en EE (Emotioneel Evenwicht). Onderaan deze pagina lees je meer informatie over NEI.

Systemisch werk

Via de principes van systemisch werk, kan ik kijken naar eventuele “verstrikkingen”, zodat ze vervolgens begrepen en weggenomen kunnen worden.

CVI

Maak kennis met de CVI (Core Value Index) bijvoorbeeld als middel bij

 • de start van coaching en/of therapie
 • gaan “doen waarvoor je bedoeld bent”
 • loopbaanbegeleiding
 • workshops voor “ontdekken wie je bent” of bij “team-optimalisatie”

Leer jezelf en anderen diepgaand kennen. Met behulp van de CVI (Core Value Index) wordt gekeken naar de kernwaarden waar jij, in overeenstemming mee handelt. Ken jouw onveranderbare kern, eer het en leer over de valkuilen. Weet en leer hoe je bewust kan schakelen naar een andere, meer effectieve waarde binnen jouw bereik.

Onderaan deze pagina lees je meer informatie over de CVI.

Ik ben inzetbaar als

 • levensloop- en loopbaancoach “mens-werk-relaties”
 • persoonlijke begeleider en adviseur voor ondernemers, management, teams en medewerkers
 • individuele coach die, wanneer nodig, verdieping toepast doormiddel van gebruik van de CVI, inzet van NEI therapie (neuro emotionele integratie) en de principes van systemisch werk.

Vraag bij jouw werkgever wat de (financiële) mogelijkheden zijn om jou te laten begeleiden.

Je bent het waard om gelukkig te zijn. Je kan meer dan je denkt, soms moet je gewoon doen.

Een berg is nog nooit beklommen door er alleen naar te kijken.

NEI

NEI staat voor Neuro Emotionele Integratie en is een snelle en effectieve methode om blokkades of onverwerkte emoties op te sporen en te integreren. Het opsporen gaat volgens een testprotocol en via het meten van spierspanning (kinesiologie). NEI richt zich op de (onbewuste) oorzaak en motivatie van gedrag en het loslaten van blokkades en belemmerende overtuigingen. Men gaat de relatie zien tussen gevoel en gedrag. Zolang het bewuste en onbewuste niet overeenstemmen (niet congruent zijn) belemmert dit het bereiken van het persoonlijk doel.

De CVI (Core Value Index / kernwaarden index) van Taylor ProtocolsTM

De CVI meet, als enige middel, de unieke, aangeboren menselijke energieën. Het geeft inzicht in de onveranderbare kern. De persoonlijkheid die voortkomt uit deze basis, is veranderbaar onder invloed van opvoeding en omgeving en kan ontwikkeld worden, maar ook “afgedraaid” zijn van wie je werkelijk bent.

Leer door middel van de CVI of jouw persoonlijkheid in overeenstemming is met jouw kern. Leven in overeenstemming met je kern geeft veel energie en mogelijkheden. Ontdek hoe je meer kan bereiken door je bewust te zijn van wat je in je hebt.

De CVI kan voor vele doeleinden gebruikt worden:

 • leer jouw eigen kernwaarden kennen en eren,
 • baseer je keuzes (bijvoorbeeld in loopbaan of relaties) op jouw unieke basis en ontdek waar je de meeste voldoening uithaalt,
 • zie waar je als mens een positieve bijdrage aan kan leveren en ontdek wat je nodig hebt om moeiteloos te functioneren,
 • begrijp anderen beter en weet hoe elkaar aan te vullen,
 • ontdekt de meest effectieve leerstijl.

Men kan op elkaar lijken, maar niemand is precies hetzelfde. Met “hetzelfde soort” mensen is er wel vaak een “klik”. Leer ontdekken waarom jij je bij sommige mensen afvraagt: “hoe is het mogelijk dat zij zo denken of doen?”

Ontdek in ongeveer 10 minuten jouw unieke profiel en leer:

 • hoe het komt dat je in conflict raakt met anderen,
 • op welke waarden jij meestal jouw beslissingen baseert en
 • waarom je dezelfde fouten keer op keer maakt.

De Core Value Index (CVI) is gedurende ruim 15 jaar tijd ontwikkeld door Lynn E. Taylor en door onafhankelijke onderzoekers gevalideerd. De CVI wordt sinds ruim 20 jaar succesvol in Canada en Amerika toegepast en heeft een validiteit van 97,7%, zelfs wanneer het na 10 jaar wordt herhaald.

De Taylor ProtocolsTM Core Value Index-testTM (CVITM) onderscheidt zich van standaard persoonlijkheidstesten, doordat de CVI als enige de aan het karakter ten grondslag liggende aangeboren drijfveren meet. De meeste testen meten het (aangepaste) gedrag van een persoon op het moment van de test. Ontdek “what makes you realy tick”, zodat je kan doen waarvoor je bedoeld bent.

Wanneer je het assessment gaat doen, krijg je een link van het assessment in jouw e-mailbox. Je doet de test dus online. De uitslag volgt direct in je mailbox, in de vorm van een uitgebreid rapport.

Ik kom graag in contact

richting geven – verbinden – ontwikkelen