Manon

Mijn drive is willen verbeteren en vernieuwen. Het beste uit mensen en organisaties halen. Communicatie, gedrag willen begrijpen, de weg uitstippelen, laten groeien en bloeien.

Deze eigenschappen wist ik als kind niet zo goed aan een beroep te verbinden. Een psychologische test gaf aan dat ik graag van positieve invloed wil zijn voor mensen en organisaties.

Dankzij dit inzicht heb ik gekozen voor de studie personeel- en organisatie. Ik kwam er achter dat ik graag een actieve bijdrage lever aan het bereiken van resultaten. Ik ben hierdoor in de uitzendbranche terecht gekomen. Na 1 jaar als intercedente gewerkt te hebben, volgde ik een management development traject en groeide ik in 1996 door naar een leidinggevende positie.

Als mens gericht persoon wilde ik meer dan alleen manager zijn. Ik koos voor een opleiding tot NEI therapeut een unieke combinatie die ik sinds 2002 in de praktijk breng. Met respect en nooit zomaar zonder hulpvraag. Ik weet de verschillende rollen die ik heb duidelijk te scheiden en zet mijn talenten in, daar waar het op dat moment dienend is aan het gewenste resultaat.

Tijdens mijn loopbaan als manager-uitzendbureau, thuiszorgmanager en manager werving & selectie en mobiliteit bij een grote zorgorganisatie, vond ik het vanzelfsprekend om te blijven leren en ontwikkelen. Mijn wens om voor mijzelf te beginnen (ik werkte voor mijn werkgevers alsof mijn eigen naam op de gevel stond) heb ik begin 2011 in laten gaan.

Nu kies ik op basis van gelijkwaardigheid de mensen en organisaties waar ik mee samenwerk. Ik zet mij voor meer dan 100% in voor mijn opdrachtgevers. Ik bepaal zelf welke trainingen en workshops ik volg. Mijn veelzijdigheid zet ik met humor in. Ik verbind mijn hoofd, hart en buik, doe waar ik goed in ben en waar ik plezier aan beleef. Dit gun ik iedereen.

Ik heb de licentie om de CVI af te nemen (core value index). Een nieuw assessment voor Nederland en al meer dan 20 jaar succesvol in Amerika en Canada. Ik werk samen met coaches, trainers, interim (HRM) managers en therapeuten op het gebied van loopbaanbegeleiding, sollicitatietrainingen, trainingen op het gebied van social media (solliciteren via LinkedIn), HR advies en persoonlijke ontwikkeling en levensvragen.

Op LinkedIn staat mijn profiel, neem gerust een kijkje www.linkedin.com/in/manonvannoort

Ik kom graag in contact om je verder te helpen.

richting geven – verbinden – ontwikkelen