Workshop CVI speciaal voor She Business

Onderstaande uitnodiging is op 30 mei jl. verstuurd naar de leden van She Busisness.

Beste She Business dames,

De eerst volgende avond van She Business is gepland. Dit keer staat er een uitdaging op het programma die jou en anderen uitnodigt om “te zijn wie je bent”.

Leer jezelf en anderen diepgaand kennen en til je ondernemerschap naar een hoger level. She Business biedt je de gelegenheid om kennis te maken met een unieke methode, de CVI (Core Value Index). Het enige middel wat jouw onveranderbare, aangeboren kernwaarden meet. Leer jouw blauwdruk kennen en eren.

Tijdens een interactieve workshop zal Manon van Noort uitleggen wat de uitslag van de CVI voor jou betekent. We gaan “speeddaten” op basis van jouw kernwaarden en je krijgt een oefening mee die jouw bewustwording zal gaan versterken. Er is gelegenheid om jouw “hoogste en beste bijdrage” in je werk te presenteren aan de andere deelnemers, waarbij je gaat ervaren waar jouw natuurlijke kracht ligt.

Een unieke kans om op een heel voordelige manier kennis te maken met de CVI. Normaliter kost de test inclusief een persoonlijke nabespreking van 2 uur € 200,- euro (excl. BTW). Voor deze bijeenkomst betaal je alleen de inkoopkosten van de test en berekenen we de locatie, de koffie en de drankjes aan je door. Dit alles kost jou, speciaal voor deze gelegenheid € 75,- (exclusief BTW).

Wanneer je meedoet, krijg je van Manon een link naar de CVI in je e-mailbox. Het uitgebreide rapport (deze is in het Engels) krijg je al direct na het maken van de test per e-mail.

Durf jij het aan?

Wanneer: dinsdag 25 juni 2013 en donderdag 27 juni 2013
Waar: www.miste39.nl
Tijd: van 19.00 tot 22.30

Het minimaal aantal deelnemers is 6 en het maximaal aantal is 8 personen. Bij meer aanmeldingen, wordt een extra avond gepland op donderdag 27 juni.

Opgave kan bij Inge Klein Gunnewiek, van haar ontvang je de factuur. De link naar de CVI krijg je minimaal 1 week van te voren. Indien je de test gemaakt hebt, maar je kan onverhoopt niet naar de avond komen, dan betaal je alleen € 50,- (excl. BTW) voor de CVI en het rapport. Degene die de CVI al eens eerder gedaan hebben en graag de workshop willen bijwonen, krijgen een korting van € 50,-

Wat zeggen anderen over de inzichten die de CVI heeft gebracht?

Judith Geurkink, mede-eigenaar 2Work zegt:
“Wat mij het meeste raakte en is bijgebleven is dat duidelijk naar voren komt hoe ik in elkaar zit en wat ik daarmee kan bereiken. Waar ik nog vaak aan terug denk is hoe ik mijn minder sterke kanten juist in mijn voordeel kan laten werken. Een eyeopener! Manon is iemand die echt doorvraagt, luistert en interesse toont waardoor je goed naar jezelf gaat kijken.”

Inge Klein Gunnewiek, belastingconsulent Ordning, manager Winterswijkse Uitdaging, netwerker She Business en Zoost, VVD Winterswijk schrijft:
“Ik heb zelf de CVI (core value index) gedaan. Deze test heeft me ontzettend veel geleerd (en leert me nog steeds) over “mij” en heeft me geholpen stappen te zetten (ook in mijn onderneming).”

Linda Commandeur, positief enthousiast verbinder, procesbegeleider, maakt volgende stap mogelijk en auteur Modern Naoberschap bij Gewoon! Commandeur zegt:
“Eindelijk een test die de relatie legt tussen zichtbaar gedrag en de diepere basis waar dit vandaan komt; “daarom doe ik zo” wordt nu keer op keer duidelijk. Door mijn eigen ervaring zet ik de CVI via Manon nu standaard in bij de mensen waar ik een coachtraject mee aanga. De inzichten die dit direct geeft, maakt dat ik vanuit een niveau kan starten, waar normaal gesproken minstens 3 bijeenkomsten voor nodig zijn.”

Hieronder vind je nog wat meer achtergrond informatie over de CVI.

De CVI (Core Value Index / kernwaarden index) van Taylor ProtocolsTM

De CVI meet, als enige middel, de unieke, aangeboren menselijke energieën. Het geeft inzicht in de onveranderbare kern. De persoonlijkheid die voortkomt uit deze basis, is veranderbaar onder invloed van opvoeding en omgeving en kan ontwikkeld worden, maar ook “afgedraaid” zijn van wie je werkelijk bent.

Leer door middel van de CVI of jouw persoonlijkheid in overeenstemming is met jouw kern. Leven in overeenstemming met je kern geeft veel energie en mogelijkheden. Ontdek hoe je meer kan bereiken door je bewust te zijn van wat je in je hebt.

De CVI kan voor vele doeleinden gebruikt worden:

  • leer jouw eigen kernwaarden kennen en eren,
  • baseer je keuzes (bijvoorbeeld in loopbaan of relaties) op jouw unieke basis en ontdek waar je de meeste voldoening uithaalt,
  • zie waar je als mens een positieve bijdrage aan kan leveren en ontdek wat je nodig hebt om moeiteloos te functioneren,
  • begrijp anderen beter en weet hoe elkaar aan te vullen.

Men kan op elkaar lijken, maar niemand is precies hetzelfde. Met “hetzelfde soort” mensen is er wel vaak een “klik”. Leer ontdekken waarom jij je bij sommige mensen afvraagt: “hoe is het mogelijk dat zij zo denken of doen?”

Ontdek in ongeveer 10 minuten jouw unieke profiel en leer:

  • hoe het komt dat je in conflict raakt met anderen,
  • op welke waarden jij meestal jouw beslissingen baseert en
  • waarom je dezelfde fouten keer op keer maakt.

De Core Value Index (CVI) is gedurende 15 jaar tijd ontwikkeld door Lynn E. Taylor en door onafhankelijke onderzoekers gevalideerd. De CVI wordt sinds ruim 20 jaar succesvol in Canada en Amerika toegepast en heeft een validiteit van 94%, zelfs wanneer het na 10 jaar wordt herhaald.

De Taylor ProtocolsTM Core Value Index-testTM (CVITM) onderscheidt zich van standaard persoonlijkheidstesten, doordat de CVI als enige de aan het karakter ten grondslag liggende aangeboren drijfveren meet. De meeste testen meten het (aangepaste) gedrag van een persoon op het moment van de test. Ontdek “what makes you realy tick”, zodat je kan doen waarvoor je bedoeld bent.

Wanneer je het assessment gaat doen, krijg je een link van het assessment in jouw e-mailbox. Je doet de test dus online. De woorden van de test zijn in het Nederlands, de uitslag, wat direct volgt in de vorm van een uitgebreid rapport, is in het Engels.

Reacties zijn gesloten.