Ontwikkeladvies voor 45-plussers

Neem de regie over jouw loopbaan

Inmiddels ben je voorbij de leeftijd van 45. Je loopt dus al wat jaren mee en qua werkervaring en inzet heb jij je waarde wel bewezen. Je mag ook nog een tijdje door, want je pensioenleeftijd is nog (lang) niet bereikt.

Heb jij nog de regie over jouw loopbaan en ben je voorbereid op de manier waarop jij invulling geeft aan de rest van jouw carrière? Het antwoord hierop, is precies het doel van het ontwikkeladvies dat jij als 45 plusser in 2019 gratis mag ontvangen. Je wordt gestimuleerd om actief na te denken over hoe je werkend jouw pensioenleeftijd kunt bereiken en uitval door ziekte of werkloosheid kunt voorkomen.

Het ontwikkeladvies helpt hierbij door jou inzicht te geven in het toekomstperspectief van jouw huidige werk, jouw competenties en jouw toekomstige loopbaanmogelijkheden.

Wat het advies uniek maakt is dat ik, als onderdeel van jouw traject, daarvoor de CVI inzet.

Als ik zie wie ik ben, weet ik waar ik hoor.

Ben jij 45+ en heb jij tenminste 12 uur per week betaald werk, dan voldoe je in de meeste gevallen aan de criteria, waardoor je dit gratis ontwikkeladvies kunt ontvangen.

Het resultaat van het ontwikkeladvies is een persoonlijk ontwikkelplan waarin je beschrijft welke acties je gaat ondernemen om jouw mogelijkheden te vergroten om aan het werk te blijven tot je pensioenleeftijd.

Het ontwikkeladvies wordt gesubsidieerd door het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Het kost jou niets, behalve je tijd en inzet en een open mind richting jouw mogelijkheden. De subsidieregeling geldt voor alle beroepsgroepen, ongeacht functie en/of niveau en is óók geldig voor ZZP-ers.

Vanuit mijn ervaring ben ik het meest van  waarde voor medewerkers met een ondersteunende, adviserende en/of managers-functie. Ook zelfstandigen zijn van harte welkom. In de zorgsector ben ik het meeste thuis, maar vanuit mijn uitzendbureau-achtergrond is mijn kennis breed.

Zin in wat inspiratie en benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact op via 06-12730505 of mail naar info@manonvannoort.nl.

Wees welkom.

Blog

Worden wie je bent

Wat wil jij later worden als je groot bent? Wie heeft deze vraag als kind niet gehad? Ik wist het eigenlijk nooit zo goed. Als kleuter kon ik tijdens het spelen van een zielig meisje eens heel echt huilen. Volgens mijn medekleuters zou ik daarom beslist actrice worden. Als kind vond ik het schrijven van verhalen zo leuk, ik heb dagboeken vol. Een carrière als journalist lag in het verschiet. Verschillende beroepen hebben de revue gepasseerd, maar van geen van allen werd ik echt heel blij. Wat moest ik nou toch worden en blijf je dat dan ook je hele leven?

Actrice werd het niet, volgens mijn ouders was daar geen droog brood in te verdienen. Maar was het talent onder het acteertalent wellicht inlevingsvermogen? Moeilijk woord voor een kleuter. Voor journalistiek had ik te weinig maatschappelijke belangstelling. Bleek het echter niet te gaan om een andere gave: het kunnen verwoorden van gedachten en gevoelens? Communicatie, gedrag willen begrijpen, verbeteren en vernieuwen, ondersteunen bij groei en ontwikkeling. Allemaal drive, passie, talent of hoe je het ook noemen wilt. Maar wat weet je daarvan als je 14 bent en je een vakkenpakket gaat kiezen?

Toch ben ik langzaam geworden wie ik ben. Al deze latente talenten zijn wel de rode draad in mijn leven gebleken. Van alle stappen die ik heb gezet, waren deze eigenschappen steeds een onderdeel. Leuk om te ontdekken dat ik gewoon ben geworden wie ik ben. Met of zonder opleiding, met of zonder werkervaring, de blauwdruk zit er toch een beetje in. Wat is jouw blauwdruk? Ben je al geworden wie je bent of ben je gewoon al die tijd jezelf al geweest? Ik hoop vooral dat je ook jezelf mag zijn. Dat je er meer dan droog brood mee kan verdienen en bovenal, dat je er heel gelukkig mee bent!

Manon