De impact van Corona…. en de richtlijnen in mijn praktijk

Hoe was jouw situatie?

Waar de één aan de frontlinie overuren heeft gedraaid, kwam de ander zonder baan of opdrachten te zitten. Een volgende heeft ervaren hoe het is om vanuit huis te werken en heeft zijn collega’s alleen nog maar via beeldschermen gezien. Weer een ander heeft geleerd om, dat wat je doet, online aan te bieden. Terwijl de ander weer leerde om dit online te ontvangen. Er zijn ook mensen die nauwelijks iets gemerkt hebben, wat betreft het werk dan. Zij zijn “gewoon” doorgegaan met hoe het altijd al ging. Hoe dan ook en het is een understatement, dit virus heeft impact op iedereen. En heel cliché; het belangrijkste is natuurlijk dat wij en onze naasten, gezond zijn gebleven en ik hoop van harte dat dat voor jou het geval is.

Hoe gaat het nu met je?

Hoe je situatie ook was, of nog steeds is, juist deze periode kan ook leiden tot reflectie. Zet het je aan tot denken? Ben je té druk geweest en wil je dit vanaf nu anders aanpakken? Zit je momenteel in een fase waarin jij je afvraagt hoe het voor jou is, mét je huidige werk of juist zónder werk en hoe je daarmee om kan gaan? Kom je erachter dat je, naast dat er natuurlijk veel is om wel dankbaar voor te zijn, twijfelt over jouw werk en of de manier waarop dit nu gaat, wel écht is wat je wil….

Wil je even sparren?

Zullen we er samen eens naar kijken? Gun jezelf een coach die je helpt jezelf nog beter te leren kennen. Iemand die jou in beweging zet en je helpt om realistische doelen te stellen. Iemand waar je alles tegen kan zeggen, die weet waar zij het over heeft en zich focust op jou. Het kan weer, mijn praktijk is open! Neem gerust en geheel vrijblijvend contact op over jouw mogelijkheden.

Het coronavirus is helaas nog wel steeds onder ons en daarom gelden er in mijn praktijk bepaalde richtlijnen voor onze veiligheid.

Corona-richtlijnen

  • Ik plan ruim de tijd tussen de afspraken in, zodat je geen andere mensen tegenkomt.
  • Wanneer je aanbelt, doe ik de deur voor je open, maar we geven elkaar geen hand.
  • Voor en na onze ontmoeting was ik mijn handen met zeep. 
  • Als je binnenkomt vraag ik ook aan jou om eerst je handen te wassen.
  • Het gesprek wordt op anderhalve meter afstand gehouden. 
  • Na iedere afspraak maak ik alle contactpunten, zoals de tafel, deurklinken en de kraan schoon.    
  • Als je het toch nog niet prettig vindt om naar de praktijk te komen is er altijd een telefonische of skype/zoom-afspraak mogelijk.
  • Wanneer ik naar het bedrijf toekom, waar jij of jouw team werkt, dan houd ik mij uiteraard ook aan de richtlijnen die dan gelden.

Blijf thuis als jij (of één van je gezinsleden) symptomen vertoont zoals koorts, griepachtige verschijnselen of hoesten. Neem dan contact met mij op om dit te bespreken. We verplaatsen dan je afspraak, of we hebben deze op afstand per telefoon of online. Uiteraard en ook al gebeurt het afzeggen op het laatste moment, worden er geen kosten in rekening gebracht voor een afspraak die niet doorgaat.