Ontwikkeladvies voor jou (en het is nog gratis ook)

Laatste update: het maximale aantal deelnemers, dat zich per 1 december 2020 kon registreren, is bereikt.

Ben jij (of ken jij) iemand die wil onderzoeken of je nog “doet waarvoor je bedoeld bent”?

Het gratis ontwikkeladvies is per 1 december weer beschikbaar! Geef je voor- en achternaam, je e-mailadres en je geboortedatum door. Zodra ik je daarmee heb aangemeld, ontvang je een e-mail die je dient te bevestigen. Daarna volgt een registratiecode. Is dat gelukt, dan kunnen we onze gesprekken gaan inplannen. In levende lijve of online. Met behulp van de Core Values Index, een arbeidsmarktscan en een competentie- en interessetest, weet jij in drie gesprekken wie je bent, wat je kan en hoe je kansen op de arbeidsmarkt zijn.

Zin in? Laat het mij vóór 1 december weten!

Ik heb een hekel aan deze zin, maar het is echt waar: vol = vol

Update van 2 september 2020

Dat ging wel erg snel! https://www.nieuwsszw.nl/maximum-aantal-ontwikkeladviezen-bereikt/ Misschien komt er in 2021 weer een mogelijkheid. Laat het mij weten, dan houd ik het voor je in de gaten.  Het ministerie verwijst ook naar andere manieren van financieren. Vaak is je werkgever ook bereid om in een traject voor te investeren.

De impact van Corona, ik schreef er al eerder een stukje over.

De minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid, denkt er net zo over. Hij biedt daarom de gelegenheid om je loopbaan onder de loep te nemen. Alle werkenden, vanaf 18 jaar tot de pensioengerechtigde leeftijd, krijgen deze mogelijkheid. En dat geheel gratis.

Hoe is jouw situatie?

Is jouw functie door de Corona-crisis veranderd, misschien zelfs verdwenen of heb je ineens behoorlijk minder werk? Maak gerust gebruik van deze subsidieregeling. Zo krijg je de kans om met een ervaren loopbaancoach over jouw carrière van gedachten wisselen.

Wat gaan we doen?

We gaan samen aan de slag. Het resultaat van dit korte traject, is een ontwikkeladvies met een persoonlijk ontwikkelplan. Je beschrijft welke acties je gaat ondernemen om met plezier aan het werk te blijven, of te komen. Eén van de onderdelen om deze inzichten te verkrijgen, is het inzetten van een “arbeidsmarktscan”. Een (verplichte) test om jouw positie en kansen op de huidige arbeidsmarkt in kaart te brengen.

Wat het traject uniek maakt, is dat ik voor jou daarbij ook de Core Values Index (CVI) inzet.

Gratis? Ja, helemaal gratis!

Het ontwikkeladvies wordt gesubsidieerd door het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. De subsidie vraag ik aan, dat kost jou geen tijd. De regeling geldt voor alle beroepsgroepen, ongeacht functie en/of niveau. Voor werkenden, werkzoekenden, ZZP-ers en ondernemers. De aanmeldingen kunnen tot eind december 2020 gedaan worden, maar bij de 20.000ste deelnemer stopt de mogelijkheid om dit kosteloos te doen.

Zin in een frisse kijk op jouw loopbaanontwikkeling?