Reviews

Hoe is het om samen te werken met Manon van Noort? Enkele opdrachtgevers aan het woord.

Op deze plek kan ik betekenen wat ik wil

Quote by Debbie Ordelmans, Aveleijn Doen waarvoor je bedoeld bent. Dat sprak mij aan en was ook mijn vraag op dat moment. Is mijn nieuwe baan wel de juiste keuze? Ik wist het even niet meer. Door mijn gesprekken met Manon weet ik dat ik juist op deze plek kan betekenen wat ik wil. Al dan niet door mijn eigen draai eraan te geven. Ik bedank haar voor de fijne gesprekken, haar kennis en kunde en vooral ook haar warmte.

— Debbie Ordelmans, Aveleijn

Het heeft ons een completer team gemaakt

Quote by Saskia Oonk-Heijnen, verzorgende IG, EVVer en werkbegeleider SZMK Op eigen verzoek heeft ons team een teamcoachings-traject aangevraagd. Er was veel reuring; werken als taakvolwassen-teams, veel wisselingen onder collega’s en er is geen echte leider. We hebben samen een mooie team-statement gemaakt en geleerd wat we kunnen doen om onszelf naar een hoger niveau te brengen, wat gaat je makkelijk af en waar krijg je de meeste energie van, maar ook wat kóst energie en hoe kun je elkaar aanvullen. Het heeft ons een completer team gemaakt waarin we ons veilig voelen, elkaar begrijpen, om hulp durven vragen en elkaar willen helpen! Niet alleen in mijn werk heb ik veel aan de coaching gehad maar zeker ook prive, of in gesprekken met artsen of familieleden als evv-er.

— Saskia Oonk-Heijnen, verzorgende IG, EVVer en werkbegeleider SZMK

Werkgevers laten zien wie ze in huis nemen

Quote by Marjolein Ik wil Manon ontzettend bedanken voor haar hulp en luisterend oor. De test heeft mij inzichten over mezelf gegeven die ik op sommige vlakken niet aan zag komen en geven me een houvast om toekomstige werkgevers te laten zien wie ze in huis nemen. Ik zal haar aan iedereen aanbevelen!

— Marjolein

Een verademing om mee te sparren

Quote by Wilma Ratering, Locatiemanager bij Azora, verpleeg- en revalidatiecentrum Antonia Manon is enthousiast, gedreven, creatief en innovatief en heeft altijd een open mind. Zij combineert deze eigenschappen met het vermogen tot analytisch denken en ze heeft een duidelijk inzicht in processen en gedrag van mensen. Ze brengt energie en motivatie teweeg bij mensen. Ze is een bron van inspiratie en een verademing om mee te sparren en te werken.

— Wilma Ratering, Locatiemanager bij Azora, verpleeg- en revalidatiecentrum Antonia

Minder sessies nodig

Quote by Linda Commandeur, Gewoon! Commandeur Eindelijk is er een test die de relatie legt tussen zichtbaar gedrag en de diepere basis waar dit vandaan komt. “Daarom doe ik zo” wordt nu keer op keer duidelijk. Ik zet de CVI-test nu standaard in, via Manon, bij de mensen waar ik een coachtraject mee aanga. Met de resultaten van de test kan ik vanuit een niveau starten waar normaal gesproken minstens 3 sessies voor nodig zijn.

— Linda Commandeur, Gewoon! Commandeur

Ik doe dingen die ik een halfjaar geleden niet voor mogelijk had gehouden

Quote by Ellen van den Kolk Het voelt het alsof er een onomkeerbaar proces in gang is gezet. Mijn zelfvertrouwen groeit met de dag. Ik doe dingen die ik een half jaar geleden écht niet voor mogelijk had gehouden. Ik heb geleerd mijzelf te eren om wie ik ben en te luisteren naar wat ik nodig heb. De CVI-test is een prachtig en heel waardevol startpunt geweest, en de begeleiding van Manon was onmisbaar. Ze is een warm en prachtig mens.

— Ellen van den Kolk

Mijn mindere kanten als voordeel

Quote by Judith Geurkink van 2Work Wat me het meest raakte, is hoe ik in elkaar zit en wat ik daarmee kan bereiken. Grootste eyeopener was dat ik ook mijn mindere kanten in mijn voordeel kan laten werken.

— Judith Geurkink van 2Work

Verbluffend goed

Quote by Edwin Vet Manon haalt je kerneigenschappen scherp naar boven en weet ze verbluffend goed te omschrijven. De spiegel die ze me voor heeft gehouden en haar adviezen geven mij alle vertrouwen op een juiste baan. Treffend door haar zelf omschreven: doen waarvoor je bedoeld bent.

— Edwin Vet

Mooie resultaten in korte tijd

Quote by Angela Jager, Manager P&O VitrasCMD Nieuwegein Manon is een zeer deskundige projectleider met uitstekende management- en coachskills. Haar kennis van de zorg en van het gehele wervings- en selectieproces zet ze op een effectieve en daadkrachtige manier in. Ze weet in korte tijd mooie resultaten tot stand te brengen. Daarnaast is ze een sympathieke vrouw en een fijne collega waar het heel prettig samenwerken mee is.

— Angela Jager, Manager P&O VitrasCMD Nieuwegein

Overeenstemming gecreëerd

Quote by Luud Zeegers, hoofd P&O Stichting Thuiszorg Midden-Gelderland Manon is een expert in haar vakgebied en heeft kennis van het management. Daar waar nodig werkte ze samen, heeft ze anderen aan de hand meegenomen en overeenstemming gecreëerd. Op cruciale momenten hield ze de verbinding met haar opdrachtgever.

— Luud Zeegers, hoofd P&O Stichting Thuiszorg Midden-Gelderland

Benut de kwaliteiten van mensen

Quote by Nina Roddenhof, operationeel manager V&V Stichting Thuiszorg Midden-Gelderland Manon is resultaatgericht, werkt methodisch en heeft het vermogen om te verbinden en kwaliteiten van mensen te benutten.

— Nina Roddenhof, operationeel manager V&V Stichting Thuiszorg Midden-Gelderland

Worden wie je bent….

Quote by Anoniem Manon is geweldig geweest in dit proces. Ze is ‘gewoon’ een heel prettig mens, met veel mensenkennis en een positieve kijk op het leven. Ze past diverse werkvormen en technieken toe, stelt stevige vragen, spreekt haar bewondering uit en complimenteert. Ze houdt een spiegel voor maar jíj bent degene die antwoordt.

— Anoniem

Geïnspireerd? Dan hoor ik graag wat ik voor je kan betekenen.

Even bellen?